TATLI KIZ HAZAL Admin
Mesaj Sayısı : 406 favori dizim : HATIRLA SEVGİLİ,GURBET KUŞLARI,KÜÇÜK KADINLAR,ÇEMBERİMDE GÜL OYA,HIÇKIRIK:),ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR,DUDAKTAN KALBE ruh halim : en sevdiğim bayan oyuncu : AYFER DÖNMEZ,BELÇİM BİLGİN ERDOĞAN,TUBA BÜYÜKÜSTÜN,BEREN SAAT,ÖZGE ÖZBERK,ASLI TANDOĞAN en sevdiğim erkek oyuncu : BERK HAKMAN,KADİR ÖZDAL,KANBOLAT GÖRKEM ASLAN,OĞUZHAN KOÇ,MEHMET GÜNSÜR,BURAK HAKKI burcum : KOÇ takımım : MİLLİ TAKIM Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Deniz Özpınar Ptsi Eyl. 15, 2008 6:00 pm | |
| ------------------------------------------------------------------------------- Doğum Tarihi : 15.11.1989(Yaşı : 19) Doğum Yeri : İstanbul Şehir / İlçe : İstanbul / Kadıköy Boy : 167 Kilo : 50 Ten Rengi : Beyaz Göz Rengi : Kahverengi Saç Rengi : Siyah Saç Şekli : Uzun Ceket Bedeni : 34 Ayakkabı No : 36 Yabancı Dil : İngilizce (Çok iyi Seviyede) Spor ve Yetenekler : Tango, Bale, Buz Pateni, Kayak, Tenis, Yoga, Yüzme, Dublaj, Roller Skate Şive : Yabancı Aksan Oyunculuk Eğitimi : Müjdat Gezen Sanat Merkezi - Devam Ediyor Dizileri: Doludizgin Yillar - 2008 alıntıdırlar... doludizgin yılları izlemiyorum, ama izleyenler bu sitede çok. bir sitedede bu kızın biyografisini gördüm koyim dedim | |
|